Som det brukar vara...

Juletider.

Kategori: Störande flygande varelser.

Idag är det tisdag och fem dagar kvar till Julafton. Det snöar ! Men plusgraderna är redan komna så slasket väntar. <3

Jag lyssnade till en kunnig man idag.
"Livet har en väldigt konstig mening. Se det såhär.
Vi föds ett speciellt datum och dör ett speciellt datum. Innan och efter finns vi inte. Dagen då vi föds och när vi tar vårat första andetag börjar lungorna redan att elimineras, hjärtat försvagas, levern försämras osv. Sen när dagen är kommen då vi lever våran sista dag så slutar allt att fungera och vi hamnar under jord."

Det har varit ett par mkt jobbiga dagar nu sen vi hittade farmor men huvudsaken är att hon lever och det gör hon. Hoppas hon känner hur mycket jag bryr mig om henne.

På fredag flyttar min bror till Örebro och då ka jag hjälpa till. Fast när vi är i Örebro ska jag träffa Hans så ska vi gå ut o äta på restaurant :) Du är så söt! <3 Tack för att du finns i mitt liv.


Tack alla vänner också! Tack för att ni har ringt o frågat hur jag har mått dessa dagar. Verkligen. :)

Låt mig sova!

Kategori: Störande flygande varelser.

Just nu är det lite kris i huvudet! haha! Jag kan nämligen inte sova. Sover oftast 2h per natt och jag vet inte om jag står ut med det mycket längre till. Visst, man ska väl inte klaga så jävla mycket! Men jag stör mig på det. För jag måste sköta skolan, laga mat, städa o sköta om lägenheten och vara social med mina vänner och andra På det sen. Och det går inte ihop med 2h sömn. Well, jag går till doktorn nästa vecka om det inte slutar. Men nog om det!

Idag har jag och Jenny gått runt på stan o handlat julklappar. Jag köpte till Sara, Ennie och min bror. Sen slutade mitt kort fungera så jag får väl sluta handla för idag bara. Kan titta lite i morgon också. Iofs så har jag bara åt mamma, pappa, farmor o morfar kvar. Och sen till Hans<3 då ! Men jag vet inte vad jag ska köpa åt honom, han är lite lurig! Men jag tror jag har en söt idé! =) men det ska jag kika på i morgon! =)

Uscha, nu är jag bra sömnig. Men jag ska plugga lite nu! Vi ses!


Saknar dig plutten, <33

(s) Extremt Brandfarligt.

Kategori: Störande flygande varelser.

Wella Hairspray - Volume and hold - Super Strong.
( ger maximal volym och stöd till frisyren)

Tryckbehållare. Får ej utsättas för direkt soljus eller temperaturer över +50. Får ej punkteras eller brännas. Gäller även tömd behållare. Spraya inte mot öppen låga eller glödande material. Förvaras åtskilt från antändningskällor. Rök inte. Förvaras oåtkomligt för barn.Spraya inte i Ögonen eller mot irriterad hud. Undvik inandning. Sörj för god ventilation. Brukas eller lagras ej i närheten av upphettade eller påslagna elektriska apparater.

Rök inte.
Man ska alltså inte röka hårspray. Men vad bra, då vet vi ju det :)


Ingredients:

Alcohol denat, dimethyl ether, butane, isobutane, acrylates copolymer, octylacrylamid/acrylates/butylaminoethyl, methacrylate copolymer, aminomethyl propanol, propane, isopropyl stearate, peg/ppg-18/18 Dimethicone, parfum, Aqua, benzyl salicylate, hexyl cinnamal hydroxycitronellal, hydroexyisohexyl 3- cyclohexene carboxaldehyde, alphaisomethyl inone, Anise alcohol, limonene, citronellol, isoeugenol, benxyl alcohol, butylphenyl methylpropional, linalool.



Btw så är Hans finast i världen! <3<3