Som det brukar vara...

Counting 32.

Kategori: Störande flygande varelser.

Idag är det 32 dagar kvar och det bränner i mina armhålor. Men tack för botemedel. TACK!
Alltså, det är en sådan sak som man Verkligen Inte tror ska drabba en själv. Det drabbar bara andra människor för att jag är mycket bättre än dem. Riiight, där rök självkänslan i 8 veckor.. "vad kan det vara?".
Sedan helt plötsligt en vanlig måndag -->>>KABOOOOM<<<-- (postkodsmiljonären-theme)
Där satt den... Dem.. spikat som aldrig förr.. botemedel fanns.. Är vi botade nu? Vem vill gissa ? :)

Natten till idag har inte jag sovit en enda minut vilket faktiskt var ganska okej.. Matten gick bra och multimedian gick ännu bättre :D Har äntligen börjat med bilderna till flashfilmen nu, det känns som om att man har kommit igång lite. Alltid något, eller hur? Tveklöst. Men trist... Trilskit alltså.

Funderar på om man valt fel. Tankarna går som djupast när det frätande bootemedlet tränger in i hudcellerna och dödar er, era jävla as. Med dessa stilfulla skyddshandskar skrattar jag åt mig själv.
Utbildning? Media? Är det något att hänga i Julgranen? Nej. Inte ens pappa gillar det. Då kan det tyckas att jag gått steget får långt i min rebelliska vardag. (skämt osido, ang rebelliska ting... kanske?)
Det enda vi kan hoppas på nu, jag och djuren det är att vi får en vidare utbildning I gbg som Het journalist.


tack.

things COULD change. I didn't say it would.

Kategori: Störande flygande varelser.

Nu har januari månad kommit en bit och åldrats. Det är den tjugoförsta idag och vi har varit gifta i drygt ett år nu. Tobias har lärt sig gå och Klara hon skriker och skriker. Vår lilla gullunge har kolik men det kommer väl att gå över om ett tag. Jag kommer så väl ihåg hur det var med lille Tobias, usch stackaren.

Jag fyllde 30 förra måndagen och X bjöd mig på en jättegullig liten resa till Spanien där vi spenderade en vecka med sol och bad. Barnens mormor fick ta hand om dem och det lider hon inte av. Hon älskar dem verkligen och dom älskar henne med. Alltid när vi ska åka till deras mormor så blir dom alldels tokiga, så det är härlig. Eller ja, Klara må inte förstå så mycket ännu. Men Tobias hänger ju med lite iaf.

Ludvika är sig likt. Och här har jag spenderat hela mitt liv tillsammans med X . Jag träffade honom veckan innan jag skulle fylla 18 och våran kärlek har hållt sen dess. Vi älskar verkligen varandra och vi gör många saker tillsammans. Vi köpte ett hus när vi var 23-24 ute i norrvik. Det ligger nära vattnet och det är verkligen jättemysigt och barnvänligt. Vi har tillochmed en egen brygga som vi byggt. Vi har jättetrevliga grannar också, Monica och Per heter dom. Dom har flyttat hit från Råå. Det ligger i skåne så vi har förståelse för dem. Dom har också barn så det är ju perfekt.



NOOOOO WAAAAYYY!!!! Gbg, here we come.. (om nåt år! xD )

Angående mänskligheten igen.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jajjamensan, nu är det dags att diskutera lite mera! Vi ska börja med Folket som bor här uppe i det vackra landskapet Dalarna. (ni hör ju bara hur jävla löjligt det låter)

Dalarna är ett litet landskap som ligger ungefär i mitten av Sverige. Här bor mycket olika folkslag. Dalarna är mycket känd för sitt brännvinsdrickande och piprökande. I dalarna är alla bönder och har kossor på gårdarna. Här finns inga .. Ska jag fortsätta? Nej jag orkar seriöst inte, det är deprimerande.

Ska sanningen fram så finns det FÖR många som fortfarande lever á 1800-talets vägar. Dalarna är ett kvinnokränkande landskap, så är det bara. Alla killar/män vill ha maten framställd på bordet när de kommer hem, det ska vara städat och tvättat och barnen ska vara tysta på sina rum. Karln ska läsa sin jävla tidning och kolla på sin JÄVLA TV. Ingen annans behov existerar. And thats LOVE! ...

När jag har gått ut skolan så har jag tänkt att bli något och det betyder att jag måste flytta ifrån den här dödszonen. Stannar man här så kommer man bli en fet hemmafru med 18 barn och en misshandlande make. Jag säger inte att han kommer slå mig fysiskt. Men ens psyke kommer vara så trasigt att det förmodligen kommer sluta på säter eller i graven ett par år tionden tidigare än tänkt.
Sen förstår jag inte de unga tjejer som skaffar barn när dom inte har ett jobb eller någonting alls. Jag skulle aldrig utsätta mig själv eller mitt barn för en sådan sak. det är faktiskt också en typisk sak som sker i Dalarna. Dumma tjejer, dumma killar, dumma landskap... Dumma sverige? dumma mänsklighet! DUMMA VÄRLD! (elaka president bush.)

INGEN tänker längre än fram till tröskeln och det är det som är det sjuka i vårat samhälle. Uppfostran säger jag bara. Iofs, vad är det ? :s I och för sig, som man säger, uppfostran kanske inte har något med sunt förnuft att göra. En människa blir ju knappast smart av att växa upp bland alla idioter som vi är omringade om. Nu sitter jag här o skriver att Jag är smart. Jag är faktiskt ganska smart. Enligt mig själv och många andra. (egot talar) Nej, men Fan... Jag blir trött på att alla är så korkade. Gör något med er själva istället för att sitta hemma o suga på mammas pengar. Ingen kan göra världen bättre genom att suga på mammas pengar, det funkar inte så. Visserligen kan intejag häller förbättra världen genom att sitta o skriva allt jag tänker på om dagarna, men jag gör i alla fall något ! (haha) Jag vill bara försöka få fram ett budskap med alla dessa fattiga ord jag skriver ner. Jag vill att alla på något vis ska försöka tjäna sina egna pengar och leva sina egna liv. Det fungerar inte att bo hemma när man är 25 år och sitta och bita på naglarna o ropa "MAMMA!!!, när är maten färdig?!".

Visst så nämnde jag i tidigare blogg att pengar är skit, det är det också. Men nu finns dem ju så låt inte mamma torka dig i stjärten tills du fyllt 25. Hälsa på henne istället, med dina fina nyinköpta kläder. Ring henne istället och skryt om allt beröm du fick på jobbet. Skriv ett mail, ett brev eller skicka ett sms om hur glad du är över att du tillslut blev befodrad tillsist i alla fall. Din mamma kommer le och peka på dig i tidningen och säga "det är MIN son" och ha stolthet i rösten.


Keep fighting folks :) keep it real...

Mänskligheten borde ruttna.

Kategori: Störande flygande varelser.

För allas bästa borde alla ta kollektivt självmord. Eller borde vi?

Mänskligheten är det mest korkade påfund som någonsin existerat. Förstörelse och förströelse är det vi sysslar med om dagarna. Sårar vi inte någons känslor så dödar vi någon, våldtar, vanställer någons liv på annat sätt eller krigar.
Krig är något mänskligheten har stor passion för. Vi tycker om att betala för att döda oskydliga människor pågrund av löjliga summor pengar eller för att kanske den ena "stora mannen" har sagt fel sak till den andra "stora mannen". Kolla bara på Usama Bin Laden och President Bush. Det är två helt totalt sinnesvanställda människor som på något vis inte borde få finnas. Varför?
Jo, för att så många liv som dom tagit Helt i onödan (trots deras hemliga vänskapsrelation) i diverse länder är inte rätt, inte av de orsakerna.
Nu tycker ni som läser det här att jag är "ToTaalt" (betoning på T:ena) ute o cyklar eftersom jag i början nämnde kollektivt självmord, eller hur? Då kan jag börja min argumentation såhär

- Låt oss se det såhär. Eller okej, vi gör klart för oss att mänskligheten är vrickad och borde börja tänka lite längre än till tröskeln.  Pengar är det som för det mesta är det första som utlöser ett krig, ett mord och alla vet vad. Vad är pengar?
Pengar är något som inte fanns från början. Men det har funnits himleskt länge.  Därför tycker alla som är rika att "Pengar, ja men det är ju den bästa uppfinningen som någonsin skapats. på såhär vis kan vi ju skapa den mest groteska orättvisan på hela jorden! Pengar är bra!", o sedan lyser det i ögonen på dem, de lyriska jävlarna. Jag ska inte säga att det är fel på rika människor, tvärt om, "de flesta" har ju jobbat ihop dessa rikedomar. ( i alla fall ca 10% av alla på hela jorden) De andra stackrarna har istället fått ärva miljaders miljoner och sitter där på sin feta röv och gör inget. Kul! .. För dem i alla fall.

All girighet började lååångt tillbaka i tiden då guldet hittades av en slump förmodligen. Vem kom på att guldet var så Fruktansvärt värdefullt ? Typiskt mänskligheten. Att hitta på något som gör en rik, uppfinna. Vad säger Egentligen att guld är värt så Fruktansvärt mycket pengar, Egentligen alltså. Ha ?
på 1500-talet användes bara mynt för att de hade inte kommit på att de kunde göra fina papperslappar med en remsa silver eller guld i på den tiden. Jaja nog om pengar..

Eller nej.
Se på forskare. (se dialog nedan)

Forskare - Hej jag är Forskare, vad är du?
Patient - Hejsan, Jag är sjuk. Jag har det dödliga viruset HIV.
Forskare - Jaså, det var synd. Tur det finns bromsmedicin som jag uppfunnit.
Patient - Ja, men varför finns inget fullständigt bot?
Forskare - det är klart det finns min vän, Men det finns inga pengar så vi kan göra det.
Patient - Jaha okej, men det finns saker så ni kan få fram bot?
Forskare - Jajamensan! Men som sagt, No money! (sarkastiskt och nervöst skratt )

Kul hur det är egentligen eller hur?

Samma sak gäller all forskning. Det finns material och utrustning men inga PENGAR!!
VarFAN är dom då? Helvetes dumma jävel att komma på pengar, skit.


Död åt mänskligheten bara. Och nej jag är ingen jävla extremist på sånthär, men jag blir bara arg på att folk ska DÖ för att pengar uppfanns.