Som det brukar vara...

Peace and Love.

Kategori: Störande flygande varelser.

Måndagen den 23 juni åkte vi till Borlänge för att åka på festivalen som befinner sig där. Första kvällen satte vi oss med grannarna och började bekanta oss. Tisdagen likaså, idag kom även Björn hit och gjorde oss sällskap.
På onsdagen dock så började det hända saker. Dan skulle komma hit idag och hanna, elias, erik? många skulle komma.

Hanna kom på onsdagen iaf som tur var. Vi hade sjukt kul nästan hela festivalen.
jag kommer ihåg mer än vad jag vill komma ihåg efter den här festivalen faktiskt.. mycket bra.

och jag har gjort saker som jag absolut inte ångrar. Förlåt, men så är det. Jag vet inte om det var bra eller dåligt för mig. Just nu känns det kasst.

Anledningen för att det kanske känns kasst är för att hannas ex vill döda mig. Orka honom.

nu ska jag tänka på något annat en sekund...

Peace.

orka...?

Kategori: Störande flygande varelser.

Ännu en meningslös Torsdag har passerat. snart...
Igår var det Sverige - Ryssland och jag vill inte ens diskutera den matchen för då kommer den här bloggen bli fylld med fula ord och saker jag vill göra med bägge lagen (vilket inte inkluderar något trevligt).

Igår var en dålig dag på alla sätt och vis. Eller ja, det började väl fint med drinkarna vi gjorde, jättegoda faktiskt. Tur att något var bra igår då, men vi kan hitta något negativt i det med. Jag tål inte sprit, så heeeööh... (och mamma säger att det är alkisvarning på mig, vilket gjorde mig fett arg och ledsen och besviken.. ) Sluta hacka på mig, jag vet vad jag gör. OK?

Så fotbollen sög.. Sen ringde jag D
. Det var inte som vanligt igår.. Märkte direkt att det var något som var fel. Jag har tydligen missuppfattat allt. Allt. Men det är väl bra? nej. Men huvudsaken jag har min flarra sprit och mina 14 biror på bordet som ja kan sänka.. (nej jag har det inte. )
Chocken var det. Sen var ju jag cool och inte konfronterade det, utan bara drog på lite attityd och var allmänt linjerad och rak. orka mig ibland. men det kändes som om att förstör jag det nu så är det förstört föralltid. Vilket det kanske ändå redan är eftersom jag är som jag är ? jag duger inte, det får jag acceptera! + att jag är ju alkis också. Nu är jag väldigt negativ, men jag känner mig så himla ... nej jag kan inte förklara. Jag kan förklara med ett ljud.

Nej men så det blev etage igår och festen var fin. dansade o hade relativt kul förutom att jag inte var mig själv riktigt och drack för mkt och hade inte kontroll över vad jag gjorde riktigt.. tur att jag ska flytta härifrån på Söndag.

På tal om flytten.. orka flytta hem nu :/ har ju blivit bäztiz med maddiz o hennes mamz. Fan vad jag kommer sakna maddiz :) vi har kastat GRIS med en rockring ett par dagar här.
OCH på tal om det så är det en skitsnygg kille som målar här. Var man tvungen att flytta nu alltså =p jefla skit =)
Nee så snygg var han kanske inte.. men han hade snygg röv :D och målare är ju en charm för sig. (låter som att D redan är glömd.men nee. lite drömma kan alla )

Men lite trött på ensamheten är man väl.
men kan inte göra något åt det. Jag inser nu att madde25__hotmail.com har rätt. Jag är ful, äcklig patetisk, har inga vänner och kan lika gärna dö! det är citerat från vad hon tycker om mig. *host* hon ? ofta.. Undrar vem det är som älskar mig så mkt :) skulle vara intressant. Men jag antar att jag vet, man ska inte göra sig osams med dom stora grabbarna =) mys,

Något sa mig precis att bloggen blev fett lång utan att jag skrev om hur jag ville smeka sönder ryssarna :)

Peace and love på måndag, fett grymt,. Sen kommer jag få träffa masse igen :) saknar dig vännen !! <3

Nu är det slut.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jahapp då har man brukat sina 12 år i skolan + förskola, lekis, dagis o allt vad det kallas. Hur skumt är inte det.
Idag är man 19 år och har istort sett gått i någon slags skola i alla åren. i 19 år har man varit sysselsatt dagtid på statens bekostnad. Något säger mig att AF kommer få försörja en en stund till.

Men jag ska i alla fall jobba
i fem veckor till att börja med i Ludvika (jag spyr..)  och undertiden ska jag söka jobb i Örebro. Måste prova på något nytt.. Och ja, trivs jag inte där så flyttar jag kanske tillbaka till Falun. Vem vet? Inte jag i alla fall.
Skulle faktiskt inte ha ngt emot att bo och jobba i sthlm heller faktiskt, det vore riktigt bra tror jag. Mycket stor stad med mycket olika sorters människor. Vem vet om jag ens skulle överleva. Låt oss ta en dag i sänder kanske, haha.

Livet såhär långt
har varit sisådär men mestadels helt underbart.
När man var liten fjonk så brydde man ju sig inte så mycket. Det var väl när man kom upp i högstadiet man började förstå lite av det som hände.
Det finns människor ifrån högstadiet som jag aldrig kommer glömma. Jag träffade en av dem idag. Det kändes mycket mera än bra att bara stå och prata en stund. Men men.. den tiden är förbi och alla har vi förändrats. Vissa kanske till det sämre och vissa till det bättre.

När det var dags för gymnasium så hade jag sen jag var liten redan bestämt att jag ville gå något som hade med media att göra. Och eftersom det inte fanns något sådant i Ludvika så fick jag flytta till falun helt enkelt. Det var jätteskönt tyckte jag, att få komma hemifrån, mkt för att det såg ut som det gjorde på den tiden.
Mitt beslut om att flytta upp hit är ett av de bästa beslut jag någonsin gjort i hela mitt liv, visserligen kan det ha varit det enda stora beslut jag tagit, men det var ett stort och ett jättebra val!
Här uppe har jag träffat de mest fantastiska människor. Vissa av dem är absolut vänner för livet, och det sa man ju till alla efter högstadiet också, men där blev inte fallet så. Men nu känns det verkligen som att det kommer gå bra med att hålla kontakten med dem man kommit som närmst. Nu såhär tre år senare är man ju en gnutta mognare också.

Efter 19 år av lärdom så är jag inte mätt ännu. Det finns så mycket mer att lära. Just nu känns det väldigt långt bort att börja plugga igen. men visdom behöver inte alltid komma från skolbänken, som farmor sa ibland. haha. Och visst ligger det något i det.

För att dra en slutsats
så skulle man kunna säga att jag är ganska nöjd ändå. Ganska nöjd med hur livet har utvecklats hittills.. (galet seriös blogg AB)


Tack för idag ^^

denna bjuder jag på xD

Tystnad...

Kategori: Skriftalster

Med gråten i halsen och tankarna
så långt borta som man kan tänka sig.
Att allt nu är bortblåst finns inte.
ett människoliv i spillo
ett sådant vackert.
jag kryper på mina knän
och ber dig säga förlåt.
Jag ber dig komma tillbaka.

frukosten är klar
runt borde är det dukat till sju
en plats är tom.
micron plingar och ingen reser sig
man väntar på dig

Du reser dig och springer iväg
till den mörkaste skog
till det ljusaste ljus
till den blåast himmel.
Vem kan höra dina skrik nu?

Var blev Gud av en dag som denna?
en dag som gårdagens tillhörande natt.
det var svartare än någonsin, igår.

om jag fick skulle jag skjuta himlen och låta den falla.

vad ska vi göra nu?
vi springer långt bort.
Gömmer oss.
För rädslan av sorg.
Spring du med.

Hjärtan brast och fönstren stängs.
Duschen sätts på.
Dova skrik.