Som det brukar vara...

farewell now and goodbye

Kategori: Störande flygande varelser.

Nu sitter jag här igen och lyssnar på Vincent. haha. Helt såld bara. Först avskydde jag honom men nu går det inte en dag utan vincan på lyssning ^^
Hans musik gör mig bara helt enkelt väldigt glad, och det behövs.

Visst är det alltid bra att vara glad men ibland lär man ju vara lite nedstämd också. Alla har vi våra perioder. Och just nu har jag en väldigt bra period och bara längtar efter nya dagar och nya utmaningar. Visserligen kanske det känns så pass bra nu för att vi inte varit i skolan på sex veckor. Men samtidigt ska det bli skönt att få komma tillbaka.  Men ännumera längtar jag till studenten, balen och mitt sommarjobb. Och sen flyttar jag nog som sagt till Örebro och drygar med brorsan. Ska bli underbart att få testa på ett annat liv. Men mina dåliga skämt kommer nog alltid att följa med mig . :)

Jag och en av mina bästa vänner Ennie satt på mammas balkong idag o pratade lite. Hon ska åka till Norge snart på sin praktik och sedan blir hon nog kvar där som det låter på henne. Sorgligt, men alla måste vi göra vad vi tycker och vill. Och hem kommer hon ju någongång förhoppningsvis ;) om hon inte gifter sig med någon rik norrman då! haha. Hon kommer säkert stormtrivas och jag kommer sakna henne som tusan.
Det blir till att använda denna korta tid som är kvar nu effektivt.

Och imorgon blir det etage igen för sista gången på läänge. Nu finns inte mycket resurser till något festande på länge. Balen och studenten kommer ta mycket pengar. Men det ska bli skönt !
Det är verkligen slut på barnalivet nu. Nu ska man skaffa jobb och klara sig själv helt och hållet. Ska bli skönt, verkligen.. Slippa allt tjat och gnäbb. Speciellt från en speciell Gubbe.
Surt att han ska vara som han är. Men jag kan ju inte annat än att säga att jag älskar honom för det, trots allt.. karlar, karlar ^^

Och min balklänning är verklligen en fröjd för ögat :) så glad över att jag ändå bestämde mig för att gå på balen. En gång i livet man får känna sig riktigt fin. Kul det ju :D

Men ja... får väl se vart man hamnar sen i höst. Hoppas på något riktigt trivsamt i alla fall. Och brorsan har ju inga problem med att jag hamnar hos honom ett tag verkar det som. Honom älskar jag också. Han är verkligen en stjärna för mig. Bästa brorsan någonsin. Hur bra som helst! ^^

nu sitter jag och skriver såhär mycket igen.. Men fan.. jag mår bra.. Skål på det :)

holy cow...

Kategori: Störande flygande varelser.

att läsa igenom är att se att detta är nog fan inte jag...

mitt jag är mer dåliga skämt om kattdregel såsom ett ännu tråkigare skämt som går ut på att peka på någon och säga "öj, det där är ju din pojkvän" eller "shit där går ju rickard om 15 år"

Det är alltså det jaget som jag ska vara stolt över? ja föffan.. För nu är det ju inte så att jag handlar ju inte bara om kattdregel och dåliga internskämt som alla kan haka med på, utan jag är faktiskt ganska snäll också ! Coolt va?
Ballsnäll. Yeah. Jag vet inte varför jag sitter här och skriver om mig själv egentligen. Kan vara så att jag har fått höra saker om mig själv idag som jag verkligen uppskattat att höra.

För att citera Vincent "You are the stranger that confuse my heart". Egentligen känner jag mig inte ens förvirrad, för jag känner inte att jag bryr mig så mycket om det som händer eller inte händer, vad som kommer att hända eller inte.

Haha, just nu sitter jag och kollar på "so u think u can dance" sån här audition. Fyfan vad vissa verkligen tror att de kan. Det är som att jag skulle söka och dansa etage-dansen liksom hahaha. nej det funkar ju inte,. det borde de fatta. det är ju samma sak med idol-audition. neh. Kul är det, men sorgligt också.

jag vettefan hur många av de som jag känner som läser det här.. Men jag har rätt många läsare o jag har ingen aning om vilka de är ^^  haha. Lite kul änna.


Well.. lite funderingar nu då...
snart är studentens dagar komna och jag var och betalade min balklänning idag. Den är så fin så jag vill bara krama den. haha, nej men seriöst.. Vacker, elegant, superb =) Tack alexandra xD
Hursomhelst så efter studenten så blir det ett sommarjobb på 4 eller 6 veckor. Sen är planen att hitta ett annat jobb i Örebro.
Men mitt huvud är lite förvirrat just nu. För i stockholm finns ju fler möjligheter.. Man kanske skulle försöka titta efter ett jobb där innan jag ska plugga. Men samtidigt vet jag inte om jag vill.. För sthlm är inte min grej riktigt.
Men jag får se hur det blir med den saken ;) höahöa ;)

Nu ska jag sluta skriva för nu gör mina skinkor ont av denna superosköna soffa :D så åter till mys med missmamis och ett glas vatten eller något, jag är törstig :)

So long fuckers, så hörs vi snart igen..

you are the stranger that confuse my heart-

Kategori: Störande flygande varelser.

tomt ^^,

Jag sitter och läser denna patetiska blogg. Jag kan säga att den är det ja. Funderar på att ta bort den och sen göra en ny..  ^^ Mkt tragik här. ajjaa, det är lite lätt skoj att läsa igenom ibland ändå. :)

Igår kom jag hem från Örebro. Har varit hos min bror där och nu ska jag börja söka lägenhet där :) ska väl försöka få tag på ett jobb innan jag börjar plugga igen =)
Hoppas på sommarjobbet nu bara. inte för att det är ngt som jag vill göra, men jag vill ha pengar så med automatik vill jag ju göra det ^^ höahöa.

Örebro ja... Hoppas jag kommer trivas där på heltid.. :) Men det lär jag ju göra.. Finns ju ungeför likalite att göra överallt o då får jg ju bo hyffat nära min brorsa också =)

Nej vafan.. Nu ska jag söka lägenhet ^^

bara var tyst... jag vill inte veta.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jag är trött på ordet hopp just nu. Kanske alltid egentligen men att den tragiska sidan av mig förtränger alltid det. Man hoppas ju alltid, vem gör inte det? Långt in i alla finns ju alltid hoppet någonstans eller hur?

Det sker. Man blir glad och allt i hela världen är bra och hela tillvaron känns bara hur bra som helst och alla är underbara och man vill bara skrika högt som fan att man älskar allt i hela världen. Du har kännt det någongång jag vet. Det har alla. Vare sig det gäller kärlek eller något annat i livet. Det kan gälla att ditt favoritband kommer till den festivalen du ska åka på eller att din tröja som du kollat in i flera månader är på rea och den tillochmed finns i DIN storlek. Helt sjukt vad lite man kan glädja sig åt.

Men sen kommer vändningen... Man har nu, om vi säger att det möjligtvis skulle gälla kärlek, gått o hoppats på att - "shit, detta kommer verkligen hända, det kommer bli som vi båda vill. han är den underbaraste i hela världen" då han plötsligt säger "jag trodde vi spelade på samma vilkor, att det absolut inte var något seriöst, sry om jag nu kanske har antytt det".
Han har kommit med blommor, han har visat upp dig för sina kompisar och för alla andra han känner. Han vill gå hand i hand med dig på stan för att han vill visa att han verkligen bryr sig om dig. Men okej förlåt, förlåt för att jag trodde något. Verkligen...

Okej, den här historien är gammal. Men också så utnött. Så väldigt ältad.

Det är lustigt hur lite ord betyder, hur lite handlingar betyder och hur lite en så stark påverkan på någons känslor betyder..


hihi

Ser du ?

Kategori: Störande flygande varelser.

Varje dag som går så finns du med mig. Jag vill krama om dig och säga att jag älskar dig igen, jag vill berätta för dig hur min dag har varit, jag vill krama om dig och säga att allt ordnar sig. Det ordnade sig. På det värsta sättet av alla tänkbara. Jag vill ringa dig och säga att jag saknar dig och att jag kommer hem och hälsar på dig.
Nu finns inget att hämta.

Jag vet inte hur många sånna här onödiga texter jag har skrivit sen du försvann. Kanske är det då du står vid min sida och klappar mig på ryggen och säger "jag älskar dig". Ibland känns det som att du står vid mig även fast det förmodligen är omöjligt.
Du vet i alla fall att jag aldrig kommer glömma dig.

____________________________________________________________


"Allt kommer förmodligen se likadant ut som sist. Sängen kommer stå på samma sida av rummet som då, TV:n kommer stå på samma sida som då. Kylskåpspoesin på kylskåpet kommer stå i samma ordning, möjligtvis att orden halkat ner en aning. Vissa ord kanske kan ha försvunnit, precis som vissa av våra känslor för varandra. Jag kommer förmodligen kräva lika mycket av dig som jag gjorde då och tvärs om. Vi kommer tröttna på varandra lika fort som då samtidigt som vi kommer åtrå varandra dubbelt så mycket. "

En avsats från verkligheten då drömmar slår hårdare än hjärtslag. En avvikelse från verkligheten då allt är slut och dagen bara blir längre och kväljningarna blir fördubblade.