Som det brukar vara...

Jobba jobba jobba.

Kategori: Störande flygande varelser.

Kom igen nu grappar nu kör vi!

Det har varit ett par häftiga dagar nu, gårdagen var cp. Men idag har jag känslan av att det blir värre. Men idag ska vi få lite förstärkning iallafall. Tror jag! Man vet ju aldrig ;) Höhö.

Träffade lite roligt folk igår, sofie o dan bland annat. Kändes lite konstigt att se dem i Ludvika efter alla år! Men skoj var det. Och dom verkade glada, så det var ju bra.

Jag har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag saknar mitt hjärta mer än nånting alls.

Hmm...

Kategori: Störande flygande varelser.

Vaknade imorse med en klump i magen av oro typ. Så jag vände mig om i sängen o det enda jag skådade var ett rätt gigantiskt kattface, endast. Klockan var då 05.20, varför känns den tiden så väl igen? Jo för att den personen som har stulit mitt hjärta har ett mindre roligt alarm som går igång vid den tiden måndag, tisdag, onsdag, torsdag o fredag. Och för alldel på midsommarafton också! Misigt.
Jag var alltså så naiv att jag trodde att jag var kvar i Laxå, men så var inte fallet idag och det var inge roligt att gå upp alls. Men jag sov en stund till o vaknade 09.30 av att mitt eget alarm ringde. Dock trodde jag att det var 100 sms incoming för det var samma signal. Så jag fattade inte så mycket. Meeen jag hade inte fått ett enda sms.
Idag ska jag jobba med hallontårtan och någon annan random, som förmodligen inte är en random. Men jag vet inte vem det är bara. Just nu alltså. Men jag tror att det blir störkul att jobba lite ett par dagar. Kommer bli långa pass, men det är så värt det! Absoluteliiii.
Och som grädden på moset är jag störkär också. Det ger mig någonslags extra energi och det är ju bra! Eller ja, bra o bra, det är HUR BRA SOM HELST FÖRHELVETE! =D (sjunger en trudilutt)

Jag tror jag pausar här just nu. För jag måste väl äta nån jefla lunch också. Ska man jobba i 16 timmar cirkus så kan det vara nödvändigt med lite mer än loveenergy, för det mina vänner, det har jag.

Jag saknar dig Juha Moilanen så det gör ont i det hjärtat som du stulit och gömt nånstans. Men det går fort och snart är jag hos dig igen! Du är världensbästa och mitt forevah! :D