Som det brukar vara...

varning för crymeababyriver-inlägg.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jag vet att jag säger saker ibland som saknar eftertanke. Men jag känner ingen som alltid tänker efter. Och jag kanske kan vara en sån som gör det för ofta. Visserligen kan det väl ha sina grunder i nåt, vad vet jag. Jag säger ju att jag är lite slow. Eller snarare vet jag vad det beror på men det behöver inte allmänheten ta del av. Det är av samma anledning som att jag inte klarar av när någon höjer rösten eller skriker.


Jag må vara lite smått skadad i hjärnan som för det första skriver det här i en blogg o för det andra beter mig som jag gör. Men jag lider inte jättemkt av det. Jag kan lida av det när (om ja säger nå korkat) en annan person blir sårad.


Ähh. jag känner bara för att skriva av mig lite. Jag har så mycket konstiga känslor i kroppen som ja inte riktigt kan hantera. Jag chansar på att det beror på pengabrist, kommande examination och att jag saknar mina vänner så jävla mycket så det är inte sant. Kanske framför allt att jag HATAR att vara ifrån min älskade fanooshababoosha. och tyvärr är det ofta den underbara människan som får ta emot min skit. Och det är jääävligt dumt av mig. Jag ska sluta med det. Jag ska lägga mig lite på sidan o ta emot nåra magsparkar o sen resa mig upp.


Jag skulle nog behöva ett kok stryk, men först ska jag sova, gå upp, göra dugga o försöka gilla läget en stund :)




Hejdå!

Torsdag med mig!

Kategori: Störande flygande varelser.

Yay!

Vaknade waaay för sent och hade dryghuvudvärk. Skylla mig själv, det får jag med tanke på att man oftast får huvudvärk när man sover för mycket. Men ibland är det gött att sova när man får. O det var det idag.

Så vid halv 3 var jag typ klar, om man säger. Inte förens då hade jag gjort mig i ordning. Men men, såna dagar är sköna ibland. Så kom älsklingen hem o la sig o sov. Tråkig tyckte jag, men han var trött så vad hade jag att inputta med där egentligen (som hade sovit till 11.30). Sen åkte han iväg igen o spelar nu innebandy. Jag får väl överleva antar jag!

Har iaf fått lite gjort idag. Pluggat på allemansrätten så den sitter som smäck o kartsymbolerna är jag rätt säker på också! Svamparna känns det rätt lugnt med faktiskt. Men ska dra igenom dem imorn tänkte jag!

Duggan är om 7 dagar, dvs betyget satt i ladoc om ca 9 dagar om jag snabbar på lärarna lite. DET vill säga att om ca 9+7 dagar får jag tillbaka mina pengar! YippiekajeyMF säger jag om det (:

Då blir det gymkort, springdojor, vinterskor, överdragsbyxor, nytt högtalarsystem till datorn, OSV. En sak i taget, men Mmm-Mm-M!! :D


Over and outie!

idag är det inget vidare bra på humörsidan.

Kategori: Störande flygande varelser.

Näe, orden var sagda så här kommer lite gnäll.

Ringde till mamma o pappa o meddelade att jag inte klarade tentan o behöver ekonomisk hjälp i ca 3 veckor till. Jorden gick under. Jag förstår att dom inte vill försörja sin 21åriga dotter men plugga det ska jag. För liite värdelös är man ju om man är outbildad och soc-fall. Lutar åt att jag blir ett iallafall. Igen.

Jag känner just nu för att bara ge upp och skita i dom överhuvudtaget. Som sagt, jag förstår om dom blir gnälliga, sura och arga men jag ber om ursäkt för att jag är dålig, (typ?)

Äh, jag ska sluta sura och sätta mig i ett hörn o vänta tills nån bryr sig, haha.

2xfredag

Kategori: Störande flygande varelser.

Jodå. Eller Fredagx2 kanske? Hursomhelst så var det menat så att jag har skrivit två inlägg på samma dag och det händer inte jätte ofta.


Men jag satt och funderade på Mig och Juha♥ undertiden vi kollade på fotboll. Vi har typ tjafsat hela dagen och det är ju dumt. För jag älskar ju honom. Men jag var på skitdåligt humör, hade just inte ätit ngt på hela dagen, frös, var trött o var tokrastlös. Inga ursäkter egentligen men jag missförstod allt han sa. Så egentligen var det väl mitt fel i grund o botten iaf. Eventuellt att jag inte hade ätit speciellt mkt o var trött på köpet, well, det är slut på tjafset nu. Och det är ju bra. 

Det jag kom o tänka på under fotbollsmatchen angående oss var när vi träffades. Jag menar inte att han inte är gullig nu, för det är han, men det var ju på ett annat sätt då. Nu låter det som att vi varit gifta i 17 år o har en Volvo i garaget men så är det ju inte. Men när vi började träffas var det ju typ gulligt om han skrev ett sms med "tja pucko, läget?" Nu kanske jag kräver mer än så, jag vet inte. Jag vet iallafall att jag är lycklig som en tok. 


Jag har liksom lyckats bli så kär att jag inte känner igen mig själv utan honom. Jag skulle som sagt vilja vara hans intheface-ryggsäck. Då skulle jag trivas. :) 



Idag var det meningen att Sandra o Sara skulle komma till mig i örebro men så blev det ej. Lite tråkigt men det kommer fler helger. Så det blev kinarestaurang med älsklingen istället o så lite fotboll. Sebastian Larsson, jag säger då det! YeeYaah! Nåja, vi tog hem segern med 2-0 mot ungern o det var ju braiga grejer. Kanske man får se Sverige kämpa 2012 iaf när det inte blev ngt VM menar jag. 


Nää men nu har jag väl skrivit av mig lite för idag kanske?
Ska gå o peka finger åt Juha får se om han är lika gullig nu som han var första gången vi träffades när jag pekade finger åt honom i mörkret o han såg det o sa "meh, slutaaa" typ (13 hallååå) o tog tag i mitt finger. Och jag gjorde ju inte så 1700 gånger bara för att han skulle ta i mitt finger? Nää inte alls. 

Oh herreschesus
vad jag är KÄR i den där pojkspolingen :)
te amo my tremendous cutiepie  :)



Jag älskar dig osv, (vilket jävla tjat, tänker ni)


♥∞

kaffetänkare

Kategori: Störande flygande varelser.

Är du en kaffetänkare? En sån som kan sitta med din kaffekopp o bara bli ett med omvärlden o fundera kring saker som är aktuella, borde vara eller är det fast du hatar det? Jag är sån.
Jag satt o spekulerade i min egna lilla värld idag med kaffekoppen i handen såpass länge att det blev kallt o jag fick hälla upp nytt. Vad jag funderade på är jag inte helt säker på men funderade, det gjorde jag. Eftersom kaffet hann bli kallt.
Jag gillar kaffe. Med kaffe har man många fina stunder, varesig det är med en själv eller med andra. Men det diskuteras gärna över en kopp kaffe, gärna blir det ju fler än en kopp då också.
Nödvändigt inlägg, nej. Men nu ska jag dricka kaffe igen =D