Som det brukar vara...

wazzzzaaa?

Kategori: Störande flygande varelser.

Hej. Jag blir lite irriterad på mig själv Såhär på kvällskvisten. I örebro saknar jag förvisso Juha, men I ludvika känner iag mig incomplete utan honom. Det kan förvisso bero på att jag är nästan 20 mil från honom. Det är inte okej... jaja, lameass-deluxe tänker ni nu men det är Så bara. Kan inte göra så mkt åt saken. Jag är tokkär helt enkelt! Så ludvika idag alltså... superkul att träffa mina homies ju! Stannar till lördag som tidigare skrivet. Man hinner med mkt på kort tid iaf. Men det sög att blogga på Telefonen Så jag säger Godnatt nu! Ciao!

227

Kategori: Störande flygande varelser.

Ja, så kommer det stå i min översikt över postade inlägg. Egentligen är det ganska lite med tanke på att min vän bloggen har funnits sen sommaren 2006. så på ca 182,5 + 1460 + 26 = 1668,5 dagar har jag skrivit 227 inlägg. Det är fan ganska dåligt. Det är 0.136050... inlägg om dagen. Jisses, skärpning skilberg. Men å andra sidan har jag inte ett jätte händelserikt liv.

Undrar ni över matten så är det för att jag läser en mattekurs på Universitetet just nu, eller snarare "Lärande iiii Matematik" Men vi räknar fan massa matte, så man måste ju tänka matematiskt nu för att fatta nånting!
Så i kommutativa lagen så har jag haft min blogg i 182,5 + 1460 + 26 = 26 + 1460 + 182,5 dagar! Matten vi läser är inte direkt svår (jo, kanske lite) men det som är värst är alla matematiska begrepp vi ska lära oss, associativa, kommutativa, konkret material, mellanled, bajskotte? Not my kind of marmelade. 

Nånting annat som faktiskt är min marmelad
är kaffe på morgonen, på lunch, efter lunch osv osv.. Jag älskar verkligen kaffe. Dock inte när man druckit så mkt att man börjar bli yr o illamående, då kanske man ska försöka få tag på koffeinfritt kaffe, men ack vad inte gott det är. (Tar en klunk...)

Idag vaknade jag mycket senare än planerat och sånt stör mig lite, Nu var det inte hela världen eftersom jenpalolifer (fråga mig inte) också vaknade sent, så vi ska ses kl 13.00 (sharp) för kafferep! Mycket bra!

Imorgon är det skola igen (ledig idag förövrigt, yay) fast det är mycket kort dag. 08.15-10.00, sen ska jag till studievägledaren som jag hoppas kan rädda mitt liv inom studierna. Och efter det dundrar jag och Mallan iväg till gymmet igen, jisses vad jag faktiskt gillar att gå till gymmet. Vi har fått en kalasstart dessa två veckor och jag känner mig mycket starkare både fysiskt och psykiskt faktiskt. Snart snart klår jag Juha i armbrytning! (snart...)

Och efter gymmet, då dundrar jag vidare till stationen för att åka hem till Ludvika och får träffa mina UNDERBARA tjejor igen. Jag saknar dom JÄäääÄÄmt!! (ryck). Sen blir det åter Örebro på Lördag efter en snabbvisit hos mojmoj antar jag, och sen middag med min underbara körv Juha Moilanen på O'learys vad jag misstänker och jag kommer nog eventuellt dricka en öl också! (kan man ens undgå det på O'learys??)

Sen är det snart Måndag igen och trääääning hela veckan! (: Fast idag har jag sån jäkla träningsvärk i mystiska muskler som jag faktiskt inte trodde fanns, men det är ju skitbra! Jag gillar träningsvärk. 
Dock gör Tibula ont på bägge benen och det är no likie likie! ALLT kan man faktiskt inte få här i livet. 

Fast nu blir det en till kopp kaffe(EJ koffeinfritt) och sen ska jag göra mig iordning o knalla över till Jenpalolifer! (: Vi ses o hörs, troligast. 


Ciao fellas!

Finmiddag idag!

Kategori: Störande flygande varelser.

Idag består min middag av reakeso och focaccia. Thats budget =D Men äsch, vad spelar det för roll :) Keson var ju inte gammal o brödet var gott! Fick ont i magen men det var budgetmaten värd. Den får 2 reakesoburkar av 5 dock, just bara för att jag fick ont i magen! Nog om det!

Igår var jag hos kärleken
min en vända och satt och kikade i min kalender.. Bläddrade fram till sidan whatever, dit jag ville komma var att jag bläddrade fram till månadsskiftet mars/april och såg att ANDRA APRIL var skrivet med en mystisk handstil som jag skådade i förra årets kalender också.. Vem är boven, som nu dessutom har skrivit in "jennie 22" på FEL datum? :(


Man kan ju undra! Jag har 4 alternativ och det är antingen Sandra, Sara, Malin eller Linn. Jag tror att jag tar bort sandra, för hon skriver inte sådär. Men sen vet jag inte, kanske att det står mellan Sara och Malin. Hjälp mig att lösa mysteriet!


Imorgon är det tenta och det känns relativt bra faktiskt, vet inte om jag kommer klara den, men ingen verkar ha hopp om den här tentan! haha, sen på kvällen imorgon så blir det mini-tentafest med två glada tjejor hos mig med lite singstar o lite skitsnack, eventuellt massor av det! =D Hopp näe, klockan är halv sju och här är ekot.
Men känner du sesam? Jag ska iaf gå och städa min toilet! Det blir totalsanering med duschen i hela badrummet, det är så kul att torka upp allt sen, not =D Men men!

Btw så är påan på tv3 skum.




Ciao :)

Nytt utseende - GILLA!

Kategori: Störande flygande varelser.

När jag tänker tillbaka på tider i livet så blir man ju lite nostalgisk, men jag tycker det är lite mysigt på något vis. Jag sitter här på grankottevägen och funderar på saker och ting. Vad man har åstadkommit här i livet är inte så jädrans mycket, men å andra sidan så är jag inte så jäkla gammal. Jag hinner! Men i mina djupa funderingar vaknar jag upp och ser ett foto på min världens underbaraste och jag mår faktiskt jävligt bra.


Visst  är han fin?

Det är en jävligt bra fråga, med ett jävligt bra svar. JA. :) Jag känner att jag kanske kastar kräkskommentarer om honom jämt om hur fin han är osv, men jag tycker verkligen det, han är SJUKT fin. Aj aj, min mage gör ont ännu, sen första dagen. Den dagen.. som förändrade mitt liv! (im happy)

På tal om utseende
så har jag ju fixat min blogg igen, sjukt kul ju. Det känns lite som att man vill skriva blogginlägg hela tiden. Och det är ju kul? Utseenden är kul. Nästan oavsett vilket man pratar om
-    -   -     -


Tänk vad kul man kan ha ibland?

På tal om kul så har jag ju tagit bilder på bilder som ni såg tidigare o jag gjorde det EN GÅNG TILL, kul va? :)




Det är mina favoriter som jag har tagit och förevigat engång till, fiffigt tycker jag att det var iaf! Ooooh jag känner att jag är så jäkla intressant just nu, men det är lite kul! Men jag ska väl ta och runda av och avsluta med min favoritbild efter sommarens fotosession med Juha Moilanen! (: Love you hunniebunnie loulie!




Ciao bastards ():

Vad är det som händer?

Kategori: Störande flygande varelser.

Ja, det är en fråga man skulle kunna ställa. Och jag ska svara på den. Iallafall vad det är som händer hos mig just nu. Jag skriver så sällan nuförtiden och jag har hört att somliga vill läsa min blogg fortfarande! Och det är ju positivt. Alla vet ju att jag är tillsammans med världens snyggaste kille och jag har det jäklarns bra med den karln måste jag få säga, även om vi gnabbar o gnäller! Men vad gör det när kärleken är så stark som den är? Ja säg det, framtiden är något jag ser fram emot för första gången i mitt liv, för jag har honom! Jag har HONOM, fattar ni? Im proud!

Skolan flyter på bra, eller iallafall så bra som den kan gå och det är ju bra. På måndag börjar den igen i typ en vecka, med tenta och redovisningar. Sen den 17 januari så börjar en ny kurs, lärande matematik eller något i den stilen. Klurigt? Jag hoppas det!

Jag är fortfarande boende i Örebro, på pappret, men jag håller mest till hos min käreste i Laxå. Jag står i valet och kvalet om jag ska flytta till honom eller om jag ska ta en större lägenhet själv i Örebro i väntan på att han tar tummen ur och flyttar in till Örebro. Jag känner att Laxå är ingen höjdarhåla, men ändå trivs jag relativt bra. Konstigt är det eftersom jag har vantrivts så illa i Ludvika.

Jag gillar Örebro och nu ska brorsan flytta tillbaka in till Örebro så då blir det ännubättre, plus att jag har ju faktiskt mina kompisar där. Och dom är söta. Och jag tycker om dem.. Jag saknar dem tillochmed.

Idag har jag gjort ett experiment(till skolan) med ättika och ett ägg. Ganska imponerande faktiskt.. väntar på fullständigt resultat imorgon! Ska göra ett om ett äpple också. (not my kind of music)

Bakat bröd idag har jag gjort också iofs. Inte mycket mer än så. 

Nu ska jag dricka upp min stockholmfestival undertiden som jag laddar upp lite bilder från lite roliga tillfällen! :D

Enjoy!


Juha, jam jam.
Fest med malin            Fest hos malin
Halloween! =D   Jaggillarsmycken        Kärlek