Som det brukar vara...

Jasså...

Kategori: Störande flygande varelser.

Nu har man lyckats på nåt konstigt vis igen. Har lyckats hamna i en situation som jag aldrig någonsin skulle hamnat i. Jag vet inte hur mycket man kan skriva om såhär mitt uppe i det här ärendet. Men jag mår så jävla dåligt över det så ingenting fungerar i min hjärna. Samtidigt som jag har ångest över det, är jag så jävla förbannad. Hur vissa människor vill sätta andra människor i den här situationen är för mig obegriplig. 

Nåja, när detta är över ska jag fira. Hur det än slutar så ska jag fira. Jag har på känn att det löser sig, eftersom vi har väldigt mycket bra personer på vår sida. Ska på möte angående detta inom en snar framtid, och jag kommer inte kunna hålla tårarna borta eftersom jag VET att jag inte gjort något fel, men ändå ... men ändå...

Att ha en auktoritär person över huvudet är aldrig kul. Speciellt inte om denne står fast vid sina åsikter till fullo. 

En annan sak...
Jag ska bli lärare när jag är klar, är det tänkt. Denna upplevelse kommer jag ta med mig, var så säker. Att döma ut någon och sedan inte ta upp det igen är för mig oförståeligt. Att vilka trampa någon så hårt i ansiktet är liksom inte direkt okej. 

Nåja...
Det är vår hos oss, i Laxå. Men tydligen inte på alla ställen. Idag är det iallfall vår här och det kliar lite i städtarmen. Men ovanstående problem drar ner mig o gör så jag inte riktigt orkar. Det är endel plugg som ligger på hög också. Jag hinner, var så säker. 

Mina händer skakar, det är ingen jättebra dag idag, men snart kommer mitt hjärta hem och då blir det bättre. 

Ska plocka undan lite i köket få se om städtarmen övervinner andra måsten! :)


Ciao!