Som det brukar vara...

Dag 17 (jäklar vad fort det går!)

Kategori: Att banta med slanka

Hej och hå mina vänner! Idag blev vi påbackade av nån människa på mariebergs köpcentrum, mäkta irriterande! Men det ordnar sig väl alltid! Sjukt jobbigt bara eftersom vi hade det så himla bra jag och sambon på vår lilla utflykt, men alltid är det väl något! (inte negativ!!)

Men skitsamma. Jag vägde mig idag med tanken på att det kommer va skitdåliga siffror! MEN det var det fan inte! -6.8kg på 17 dagar! Det är ju förträffligt! För att detta ska bli ännu bättre har jag nu beslutat att jag ska börja träna lite lätt här hemma! Vi har tillgång till både orbitrec och hantlar OCH den egna kroppen såklart! Vad tror ni om detta? Jag kan sätta en slant att oavsett hur jag gör kommer jag ha gått ner 10 kg den 7 september och har jag det går allt enligt planerna!

Härligt härligt!! Men det var det, det! 


                                                                                                                                                          Ciao!

Dag 14.

Kategori: Att banta med slanka

Ja, nu var det två veckor sedan jag stoppade i mig tuggbar föda sist. Känns sådär. Mätte mig nyss och även fast jag vet att första veckan alltid ger bäst resultat så blev jag nedstämd och sur! Så denna vecka postar jag inga resultat! Enda stora skillnaden va -5 på bröst/rygg så det var ju nån siffra bra. Annars stod resterande rätt still, nån halvcm minus! 

Well-o-welll, två veckor kvar nu tills jag ska ta en liten mental paus i detta. Då har min goda vän Sandra fest och jag ska få laga maten, så jag tar den dagen o gör det :) Om jag vill fortsätta med detta några veckor till så gör jag det, annars slutar jag då! Det visar sig hur många kilon som rasat av!

Ajuste, vägt mig har jag inte gjort, för vi har ingen våg. Men ska försöka komma över en idag! så kanske det resultatet är roligare !

Nåja, nu kaffe och ... lugn :)




Ciao!

Dag 10.

Kategori: Att banta med slanka

Inga större förändringar. Nu känner jag dock att kläder börjar sitta lösare. 

Idag känner jag mig dock lite darrig och allmänt okoncentrerad. Men fokus på framtiden ger mig hopp och glädje. Jag har lite saker att se fram emot, det är inga stora saker men fortfarande något att blicka framåt på. Min goda vän Sandra fyller år och ska ha en liten fest om ca 2 veckor, ska bli kul även om jag är nykter eller ej. Då har jag gått 4 veckor precis, så eventuellt blir det en paus från detta då. En dag bara alltså. Det är ju bara upp till mig hur jag vill göra. Men jag vet att jag kommer ha gått ner ca 10 kg då, och kan känna mig fin i mina kläder igen! Sånt gör mig glad. 

Det är nu jag egentligen VERKLIGEN skulle behöva plugga. Men just nu går det inte. Jag har småont i magen hela tiden idag och då blir jag irriterad. Jag får se, snart kanske det går att plugga men inte just nu. 

Fan jag känner att jag är ofokuserad idag alltså, skriver alltså därför ett helt onödigt inlägg. Har inte direkt mycket att säga, förutom att jag är grymt uttråkad, ofokuserad, okoncentrerad och allmänt konstig. Dricka mer vatten kanske. En kopp te kanske vore något? 

Nåja, dag 10 är snart avklarad och snart har det gått två veckor, känner mig nöjd! :)


Ciao!

Dag 8 - mätning och vägning

Kategori: Att banta med slanka

Så sant som det var sagt.

Tänker fatta mig kort då jag alldeles strax ska iväg med min mor på lite äventyr.

Under 8 dagar på ren kur med SLANKA har jag gått ner 2.4kg. Mindre än väntat med tanke på att man tömmer ur allt ur kroppen. MEN det ska jag inte se som någon motgång då jag har fått mens, vilket gör att viktnedgången saktas ner något. Iallafall saktar sifforna på vågen ner, de där sifforna som man inte ska hänga upp sig på! Nåja, jag har som jag skrev tidigare mätt mig noggrant och de resultaten var mer "whaaat!".

tjockmagen har minskat 1.5cm runt om.
midjan, detta är sjukt, har minskat 10.5 cm. (hej svullen innan???)
runt tuttarna och ryggen har det försvunnit 6 cm
låren går aningen saktare, såklart, - 0.5
överarmen, aka jäddhänget har minskat 3cm första veckan.

Så kontentan av detta är att det är fan så mycket roligare att mäta sig än väga sig. Kontentan är även att jag måste ha varit rätt svullen över lag innan det här. Nåja, det var allt jag hade just nu!





                                                                                                                                                   Ciao!

Dag 6!

Kategori: Att banta med slanka

Tja. 

Igår var det en sjukt bra dag, fram tills på kvällningen då jag drog på mig en fruktansvärd irritation. Jag var så jäääävla irriterad och jag hatade speciellt mig själv för att jag dragit på mig dessa kilon. Ja det är normalt att känna så, men jag gav inte upp för att ge upp är LÅNGT borta, även de där dagarna! Jag ska göra det här nu vare sig mitt humör vill eller inte, så in your face humöret! 

Idag är det ganska chill. Sitter just nu och smuttar på en banan-shake. Den är godast iskall men jag orkade inte häva i is i den idag så den är halväcklig, men vad gör det. Imorgon får jag nya shakes. Mestadels chokladsmak. Har beställt några vanilj, tuttifrutti och apelsin tror jag!? Samt en borsdvattenessens med melonsmak! Det ska bli intressant. 

Imorgon åker jag hem till Ludvika för att dels hämta ut mina shakes och för att hälsa på mina vänner och min käre mor! Hoppas bara på att ingen kommer att frivilligt fresta mig med godheter, men det tvivlar jag på! Jag får väl isåfall bita ihop! 

Imorgon eller på söndag kommer jag att berätta hur mkt jag har gått ner under första veckan samt hur många centimeter som trillat av! Spännande va? Jobbigt läge om det står +-0 på allt, men jag tvivlar på det. Första veckan brukar vara mest peppande. Slutet på vecka två därimot, den suger pung. Då kan det faktiskt va +-0. Inte kanske helt men första veckan har haft en tendens att vara "WHAAAAT???" och andra veckan "happ". Men jag är ivrig att se, mamma har en våg hemma så jag får väl försöka våga använda den! Alltid lika nojjig över att jag inte ska ha gått ner nåt! MEN det återstår att se imorgon eller på söndag! (Alltså när jag anser mig själv ha tid över att blogga!)

Thats all for today, så vi läses en annan dag! :) 



Ciao!

Dag 4 avklarad!

Kategori: Att banta med slanka

Med nästan inga hinder dessutom! Det har väl aldrig hänt förut? Jag har känt mig lite trött och lättirriterad men eftersom jag har hängt med både Amanda OCH Malin idag så har dagen varit väldigt lindrig. Två härliga tjejer som verkligen står nära hjärtat! 

Var på universitetet och hängde med Amanda innan jag skulle göra min tenta. Riktigt skön dag med mycket sol och skratt. Malin bjöd sedan på kaffe på kotten och sedan åkte jag hem och var hemma strax efter sju! Har nog gjort mycket att jag varit ute och farit lite idag! Och hör o häpna, tentan kändes bra? Det är bara att tacka för den känslan! Eller tack Susan?

Nåja. Nu har det alltså gått fyra dagar på SLANKA och enligt protokoll ska kroppens fettlager börja tömmas nu. Så imorgon bör jag inte känna mig varken trött eller hungrig. Tvivlar starkt på det. Men man vet aldrig. Jag känner mig fortfarande taggad och jag skiter fortfarande fullkomligt i de negativa åsikterna folk har om mitt sätt att skaka av mig mina kilon! Rivstart? JAVISST!

I slutet av veckan tänkte jag eventuellt presentera hur många mm/cm jag förlorat kring ställen på min kropp. Om jag får tag på en våg kanske det också ev blir gram/kilon! Spännande va? Det tycker faktiskt jag! :D


Men det var allt jag hade för idag!
Tack mina vänner för att ni förstår varför jag vill göra det här. Och tack för att ni är allmänt fina och underbara! 




Ciao!

Idag börjar den sista resan!

Kategori: Att banta med slanka

Hej. 

Idag börjar den sista resan mot ett försök att gå ner i vikt och hålla den nere, den jäveln. Åh ja, det är så gott att äta, men det är så inte värt det. Eller jo, självklart är det värt att äta. Men inte i den mängd som intagits under semestertiden här ett par veckor. Så nu ska de tio kilo som jag gått upp på kanske tio veckor bort. (ja, det är helt stört mycket) plus fem eller eventuellt tio till! Och nej jag skriver inte detta för att vara duktig utan mer för att sporra mig själv. SPECIELLT för att jag sedan ska kunna kolla tillbaka på det här och inse hur jobbigt det faktiskt är att hålla på att banta. Den här gången är det på riktigt. Jag har redan gått ner 20 kg och jag vill som sagt ha bort  ca 20 till. 

Jag tänkte först göra en anonym blogg där jag skulle skriva om det här men å andra sidan så bryr jag mig inte direkt mycket om vilka som läser eftersom det är för mig själv jag skriver. Den här gången ska jag använda mig av VLCD som jag gjort tidigare. Denna gång blir det Slanka istället för Cambridgekuren eftersom cambridge har blivit väldigt svårt att få tag på. Det går ut på samma sak. Man äter tre påsar med pulver om dagen och dricker 3-5 liter vatten om dagen. 

Kommer jag ner till min målvikt den här gången så är jag nästan säker på att jag kommer att hålla den. Målet har alltid varit samma kilosiffra men jag har aldrig riktigt nått den. Som sagt, 20 kilo har jag lyckats hålla borta men 20 till ska gärna bort. Men jag är högst nöjd med 15! 

Alltså... idag började min första dag på Slanka, ren kur. Detta ska jag alltså pyssla med tills jag nått min målvikt för att sedan kombinera och eventuellt gå ner några extra kilon. Eftersom när man går på den här dieten (som många kallar för den LATA vägen) så går man upp några kilon direkt efteråt när vätskan kommer tillbaka i kroppen och man fyller systemet igen (med mat alltså). Folk får gärna diskutera om huruvida man inte går ner i vikt på rätt sätt med sån här diet för jag bryr mig helt ärligt inte. Om jag har testat allt och om det, FÖR MIG, är det enda som fungerar på riktigt så använder jag mig givetvis av den. har jag lyckats kunna hålla borta 20 kg så är det ingen dålig diet, FÖR MIG. 


Så, nu ska jag sluta skriva för idag och gå o sova. De första dagarna med VLCD är inte ett dugg uppiggande! Så följ mig här eller inte. Jag tänker iaf kämpa hårt och sträva efter min målvikt! 





Ciao!