Som det brukar vara...

Patetiska Communitys.

Kategori: Störande flygande varelser.

Högt upp på listan av patetiska communitys rankar jag www.kamrat.nu och www.Lunarstorm.se .
Jag önskar jag levde på Farmors tid som ung. Då hade jag aldrig känt såhär..

På hennes tid skulle man minsann inte hitta en kille i tonåren som man kärade ner sig i totalt för att sen bli dumpad eller dumpa. Då hittade man en kille, tyckte om den för den, den personen var hur den än betedde sig. Förutom om personen i fråga var elak. Sen gifte dom sig och skaffade barn och levde tillsammans tilld döden skilde dem åt.

Jag var på ica idag med Erik och Jenny. Vi handlade mat. Jag hade 67kr att handla för. Det blev 61. Visst var jag duktig? Jag köpte 1l juice 18.90:-, 1l mjölk 7.90:-, ett baconpaket 8.90:-, en sesamkaka o en påsebullar på rea. Jag och erik höjde rösterna och började disktera de OTROLIGT höga matpriserna. Vi är för härliga. Speciellt han, Det är kul att gå på stan med honom, för alla kollar på undrande på honom.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Sitta o fundera på dig och hur det hade varit om det hade blivit vi två :)
Det må jag säga är en tanke som är fager.. Alla drömmar.. Allt försvann.

Basshunter o drömmar.

Kategori: Störande flygande varelser.

NP: Basshunter_-_jag_älskar_dig.mp3
Det enda jag kan säga är OH MY GOD!! Han är så jävla asdålig så de finns inte.


Jag hade en konstig dröm inatt.
Jag åkte tåg. Jag vet var jag skulle. När jag nästan var framme kommer det fram en kille till mig och säger "Jennie, gör det inte. " Då sätter jag en pistol mot hans huvud och trycker av. Jag går av tåget på bestämd hållplats, iskall i hela kroppen. Inte en tanke på att något är fel. Jag går hem till dig, sätt pistolen mot mitt huvud och skjuter mig själv. Blodet sprutar, hjärnsubstansen klistrar sig på väggarna. Jag faller ner på golvet och jag känner hur blodet lägger sig i en pöl runt mig, som ett skydd.
Du kommer hem, släpper alla kassar du handlat i hallen, springer fram. Jag är död. Det finns ett ingångshål och ett utgångshål och en jävla massa blod. Det är det enda. Min själ skulle precis vandra i dig då du plötsligt skjuter dig själv i huvudet och du faller handlöst till marken. Du ligger bredvid mig och vi känner hur våra själar förenas med varandra.. Nu kan vi leva lyckligt.

Christian Lindskog

Kategori: Störande flygande varelser.

hothothot..

Christian Lindskog

Han.

Kategori: Störande flygande varelser.

Det finns bara en :)


Idag var du underbar, precis som .. som om! :D
Det finns inget mer att säga.