Som det brukar vara...

Glad och arg på samma gång.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jag är jätteglad över att äntligen ha fått en lägenhet. Flyttar från den här äckliga hålan om ca en vecka. Grymt nice!

Arg är jag på folk som gång på gång på gång ältar om samma saker dagarna i ända.
Det finns många exempel runt om men jag tänker inte nämna någon.
Jag är less på att de säger sig kämpa för något de inte ens har ansträngt sig över. Jag är trött på att sedan försöka få mig att kämpa för något jag inte ens bryr mig om?

Nu vet säkert ingen vad jag snackar om iochförsig. Men det vet jag och fick jag skriva namn o exakt vad som stör mig skulle jag göra det. Men i skolan lärde jag mig att i en text lägger man aldrig upp namn i ett sammanhang där personen i fråga inte är tillsagd eller tillfrågad om detta är okej. Just därför gör jag det inte.

åh no im ot doing it!!!!!!!!!!!!! ;DD

Hörrni guys, jag ska fan flytta snart !! :D Då slipper jag allt som stör mig !


Jag ska göra ett anonymt tack:

Jag vill tacka dig för den tiden som varit och för alla gånger du ställt upp. Du har försökt hjälpa mig och du har bett om ursäkt de gånger du gjort fel. Jag uppskattar dig otroligt mycket! Tack! Du är grymt bra!


Det var väl typ det! :)




Ciao! =)

Mitt liv är underbart!

Kategori: Störande flygande varelser.

Du kan ge dig fan på att mitt liv är sjukt bra just nu!

Jag kom in på skolan jag sökte och ska få flytta ifrån dalarna om typ 20 dagar. Det är så sjukt bra så det går inte att förklara!

Nu är jag på Öddö,
strömstad och chillar bara. Har avslutat en grym vecka med småkids springandes runt benen. Men ack vad underbara dom är. Ångrar verkligen inte mitt val av utbildning.
Träffade så roligt folk när jag jobbade ! Gittan och Stina, har aldrig träffat två damer med sådan härlig attityd och frisinnighet. Skönaste någonsin! Vill bara tacka er alla för en grym vecka. Millis, björn och daniel också! Grymt kul var det !

Jag kom ju in på skolan och jag känner lite småpanik inför det faktiskt. Jag måste återigen packa ner mitt liv i kartonger! Men fyyyy- vad underbart det kommer bli. Oavsett om det blir 22 kvadrat eller 48 så kommer jag älska varje sekund iallafall !

Nej usch o fy,  nu är det kallt. En bastu på det här kanske skulle vara fint :)


Hej!

Jag skrämde mig själv idag.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jag satt och sa idag "den 25e kan ju vara som en avskedsfest för mig". Precis när ordet ramlat ur min mun så upptäckte jag att det var 1 juli redan och om 14 dagar max får jag reda på vilken skola jag kommer in på i vilken stad.
Precis då slog mig också tanken eller snarare faktan att om 6 veckor bor jag inte kvar här.
Om 6 veckor har jag ett helt nytt liv med helt nya människor som är totalt främmande. Jag kommer inte känna någon alls och jag kommer vara ensammast i världen. (Förmodligen inte iofs... )

Men ni förstår grejen?

Man har alltid varit lite trygg i hela sitt liv. Man har haft sina kompisar vid sin sida hela tiden. Men har haft nära hem och man har alltid haft någon att vända sig till om det krisar.
Nu är det slut med det.
Det är då det verkligen kommer visa sig vilken person man är. Vilken personlighet i alla som är den starkaste och hur man kommer klara sig på helt egen hand.
Jag kommer inte ha gångavstånd till mina närmaste älskade längre och dom kommer inte ha det till mig.
Det kommer bli svårare att ses ofta och någonstans djupt inom mig så känner jag att Många kommer rinna ut i sanden och tillsist bli ett litet litet sandkorn som blåser iväg med vinden.

Det kommer bli många små sandkorn som jag desperat kommer försöker fånga men som sakta, med åren, blåser iväg och tillsist ser jag dem inte mer. Kanske förvandlas de till stoft som aldrig mer kommer att synas med ögat, höras med örat eller kommer kunna vara påtagliga objekt att krama i svåra stunder, när jag behöver dem som mest.

Ni ska veta att jag älskar er av hela mitt hjärta
och jag kommer göra allt som krävs för att ni, istället för att bli sandkorn, ska bli stora stenar som senare blir klippor, som senare blir världens största berg.

Jag ska göra allt jag kan för att inte bli en självupptagen idiot som istället för att ringa o fråga hur det är, skiter i att ringa. Jag ska verkligen aldrig glömma de gånger ni ställt upp för mig och stöttat mig de gånger det varit svårt. Jag ska aldrig glömma er hur mycket jag än kommer ha att göra. Jag kommer aldrig svika er i mitt hjärta.

I mitt hjärta kommer ni alltid att finnas kvar.
Det är ni som har gjort mig till den jag är idag och jag skäms verkligen inte över vem jag är,
för jag har världens bästa vänner.


Så snart är det dags att packa ner sitt liv, kanske en gång för alla, och fly igen.

Jag älskar er.

Ni vet mycket väl vilka ni är.