Som det brukar vara...

when time doesn't matter.

Kategori: Störande flygande varelser.

När mina blickar faller mot dig så finns ingen tid. det finns bara avund på de i din närhet, de som får träffa dig varje dag och de som får sova under samma tak som dig.
Jag vet vad jag vill men tiden står still.
(naw)

Jag har urtråkigt och alla är urtråkiga. Då kan det helt enkelt gå som det gick. (lustig)

Det är lustigt hur människor bara kan . Bara försvinna och verkligen Aldrig mer komma tillbaka. Det är lustigt hur ett barn kan födas och leva och uppleva allt dåligt, allt bra och allt konstigt. Och sen bara dö för att sedan försvinna ur allas minnen. Det är lustigt vilka tre egenskaper alla människor har gemensamt. Födas, leva, dö. Och vissa får inte ens uppleva livet i mer än ett par sekunder. Skrämmande de där över hur mycket man klagar.

Lustigt hur alla sjukdomar uppkommer medan jag ligger här och klagar på att jag ätit för mycket medan en människa någon annanstans ligger och inte kan äta för att den personen i fråga inte har någon magsäck och istället hålls vid liv genom maskiner och dropp. (förövrigt så var nog det där världens längsta mening (och jag älskar paranteser + att skriva paranteser i paranteser) )


Jag skrev nyss en aslöjlig dikt här, precis här där detta står.
Men jag tog bort det. Får inte avslöja mig för mycket (HöaHöa) (naw igen förresten)

Och på begäran; Hej Marcus/masse whatever haha ^^

Och på tal om vishet. När är vishet för mycket? Bush anser sig som vis, men jag tycker att jag är vis nog att anse att hans vishet inte är vist utan maktbegärande. Hejdå bush förövrigt. Heja "clinton-kärringen" (citat: pappa)


Hejdå =)