Som det brukar vara...

HATAR

Kategori: Störande flygande varelser.

Varför, varför, varför???!

Jag var hos frisören nyss, eller ska jag kalla det, tyrannen? Varför kan dom aldrig klippa som man säger att dom ska? Hela min identitet försvann förfan. HATAR HATAR HATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Känner jag lite sommarvittring?

Kategori: Störande flygande varelser.

Yes sir I do !

Hej, idag är det 25e maj och det har blåst som bara den! Ont i öronen o huvudet av alla deluxevindar, men vad gör det nu när sommarn är såå nära!? INGET!

Kom just att känna den underbara sommarkänslan i kroppen som inte dök upp förra året, då var jag väl visserligen så kär att jag glömde nog bort den. Ja, jag är fortfaranda lika kär men sommarkänslan dök upp iår. 

Nästa helg ska jag jobba på ett evenmang UTOMHUS, där kom första vittringen! Sen kom jag på mig själv när jag just kollade tåg till strömstad. (kärlek) Tar tåget 12 juni från Laxå till strömstad. 6h restid o det är så jävla värt. Strosa omkring på klipporna, sola, ev bada o bara vara några dagar = finare än guld. Sen kommer jag hem till mitt underbara hjärta runt den 16-17 juni o då är det snart dags för midsommar som OCKSÅ är bokat?! (whaat.) Sommarstugemys med älskling, mamma, brorsan, sivan o ev nåra fler. Sen blire mer jobb efter det. O sen har älskling semester o då är en strömstadresa till ganska bokad o en stockholmsresa med hotell o fotografiska! (kärlek)


Well, trots allt plugg känner jag mig faktiskt helt jättelättad och glad inombords. Jag känner att det går relativt bra nu! (kompis, de går bra nu) O det var längesen ni fick läsa här ! =D


ÄLSKAR DIG JUTTA!!



Ciao!

Drömmar'n

Kategori: Störande flygande varelser.

Hej alla glada. 

Inatt hade jag en riktigt bra dröm. Det var längesen de inte handlade om något psykiskt påfrestande haha. Inatt var jag ute och reste. Jag var i bosnien, italien, spanien och i ryssland. Jag flög flygplan hela tiden och jag gillade det o var helt galet pepp i min dröm. Det var en härlig känsla i kroppen i den här drömmen men sen så väckte sara mig med att ringa o säga "SOVER DU ELLEEEE?" gay. Men det var nog dags att gå upp då iallafall ! :)

Jag ser inte riktigt fram emot att plugga idag, men jag ska göra det, jag lovar. Men det blir nog när Juhamatti ska iväg senare. (o roa sig med att spela tv-spel) Nu tror jag att jag ska ta min kopp kaffe nån annanstans en stund :) 


Häjmäddä!

Jag försöker.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jag försöker vara glad. Men med motgång efter motgång måste jag säga att det är svårt att skratta hela dagarna. Ytterligare ett U i betyget peppar verkligen mig till ett leende. Jag har ju typ blivit någon som jag inte vill vara. Sur o tjatig typ hela tiden. 

Men men, jag ser iaf fram emot lördag, även fast jag hör mig själv ha en negativ ton till det med? Vadfan är mitt problem liksom! Nej, det ska bli skitkul att åka in till Örebro med min älskling och fira vår ettårsdag!

Jag vet inte vad som är fel i mitt huvud egentligen, men nåt lär det ju vara antagligen. Jag reagerar liksom på folks negativa energi alldeles för mycket nuförtiden. Det känns som att jag kanske inte riktigt orkar med sura människor. Det beror iofs lite på vem det är kanske? Jag vet inte.. Jag känner bara att jag är sur jääääääääämt. Men jag får dra på nån slags mask som man kunde lyckas med förritiden. Får se hur det kommer gå!

Är det så att jag redan börjar bli lastgammal? Eller är det nåt fel i huvudet på riktigt? Det lär väl visa sig!



Nej jag ska väl ta o plugga! 



CIAO.

FUNNY DAY

Kategori: Störande flygande varelser.

nooot.

Hej alla mina rosa fluffiga pudlar,
elleeerr? Näe. Men iaf.. Jag har så sjukt tråkigt. Och vet ni? Jag är typ alltid uttråkad. i tisdags var jag, malin o linn på bio = kick ass! Lite efter det insåg jag att, varför gör man inte sånt här oftare? Jo, antagligen för att jag inte vill gå på bio ensam? Ellleer? 

Jag är så rastlös och det är ju inte överdrivet konstigt heller. Men om man ska se det positivt så kan jag ju iallafall ha kul med att öppna o stänga balkongdörren o varva med att sätta på kaffe. EVENTUELLT ta en jättegivande promenad o antagligen gå vilse + få skavsår eftersom jag inte har några ordentliga promenadskor, införskaffa? Maybe. 

Just nu skulle jag behöva borsta håret,
för jag har typ en giant tova i stor sett hela håret, o hur i h-vete kom den dit? Jag vill klippa av mig allt hår, fatta va skönt. Men fatta vad jag skulle ångra mig. 

Jag hade gärna pluggat idag, om det inte var så att just den boken JAG ska ha, ska 10000000 andra också ha, så den finns inte på ngt bibliotek i hela länet. Och kurslitteratur är ju sådär svinbilligt så man köper gärna 14 kopior av varje bok, not. 

Katterna är fan galna också, dom roar sig iaf med att springa fram och tillbaka i lägenheten, jag kanske skulle prova det? NEj justja, det var ju det enda jag gjorde om dagarna, oooch det var inte så kul. 

Jag behöver ett projekt. Jag har ett projekt, men jag har även negativitet kring mig och då blir jag opepp. Är det så att jag bara tycker att det finns negativitet runt mig om dagarna, eller är det så att det är det ? Tänk på det. 

Jaa, nej. men givande inlägg. BTW så är bradley cooper typ snyggaste skådisen i universum GENOM tiderna. SAMT att Limitless verkar störande bra också! (: 




Puss.