Som det brukar vara...

Känner jag lite sommarvittring?

Kategori: Störande flygande varelser.

Yes sir I do !

Hej, idag är det 25e maj och det har blåst som bara den! Ont i öronen o huvudet av alla deluxevindar, men vad gör det nu när sommarn är såå nära!? INGET!

Kom just att känna den underbara sommarkänslan i kroppen som inte dök upp förra året, då var jag väl visserligen så kär att jag glömde nog bort den. Ja, jag är fortfaranda lika kär men sommarkänslan dök upp iår. 

Nästa helg ska jag jobba på ett evenmang UTOMHUS, där kom första vittringen! Sen kom jag på mig själv när jag just kollade tåg till strömstad. (kärlek) Tar tåget 12 juni från Laxå till strömstad. 6h restid o det är så jävla värt. Strosa omkring på klipporna, sola, ev bada o bara vara några dagar = finare än guld. Sen kommer jag hem till mitt underbara hjärta runt den 16-17 juni o då är det snart dags för midsommar som OCKSÅ är bokat?! (whaat.) Sommarstugemys med älskling, mamma, brorsan, sivan o ev nåra fler. Sen blire mer jobb efter det. O sen har älskling semester o då är en strömstadresa till ganska bokad o en stockholmsresa med hotell o fotografiska! (kärlek)


Well, trots allt plugg känner jag mig faktiskt helt jättelättad och glad inombords. Jag känner att det går relativt bra nu! (kompis, de går bra nu) O det var längesen ni fick läsa här ! =D


ÄLSKAR DIG JUTTA!!



Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: