Som det brukar vara...

Äntligen! Äntligen säger jag bara! :)

Kategori: Störande flygande varelser.

Äntligen har Chevelle producerat ny musik och det gör mig öm i hela kroppen. I två år har det varit tyst. Men nu är de tillbaka och har släppt singeln till den kommande skivan. Låten heter "well enough alone" och är så himelskt bra.


Why we leave well enough alone.
Never thought about the sin.

So fed up. What's with the seams?
Observantly disturbed.
This pity weigh-in, penetrates my skin.
So sensitive, makes me sick.


Like before, makes no sense.
Never coming, always leaving.
Like before, help the substance.
Sink in deeper, can't reveal.




Min levesubstans är torr och spräcklig. Vad är det som händer?

Det känns som om att jag balanserar på en lina över lava.. ramlar jag av linan är det kört. Jag måste göra ett val. Gå framåt, vägen är längre men bättre, Gå bakåt, vägen dit är kortare men sämre.

Tack...

Kategori: Störande flygande varelser.

Vi var i Enviken igår. Och eftersom Herr Thomas sa att dom NOG inte skulle sluta innan 01.00 så åkte vi dit så att vi var där 23.00. O när vi kom fram så var det slut. Så där hade vi åkt 10 mil helt i onödan. Tack.. ?
Men att deppa ihop för det gör ingen nytta. Våran buss skulle inte gå förens 05.35 på morgonen. Så vi börjar traska mot skylten "Falun 29".. 3 mil kvar, gå gå gå ... Neru! (dialog)

S - Kolla vad mörkt det är där borta...
bil kommer förbi..
J - Bara så du vet så liftade jag nu.
Bilen saktar in...
S - HAAAA, Jennie!! bilen saktar in!

Så fick vi lifta med en skitschysst kille som bodde i Enviksbyn!  Så mycket som vi var i skogen igår har vi nog inte varit sen skogspraon i 8an!
Men men, Sara fick sitta i mitt knä hela vägen till Falun men det gick väl. Och under den resan drack jag upp mitt vin som jag hade i min flaska så när vi kom till stan var jag rätt vinglig. Men det var skoj! Faluns gator var täkta med liv! (tillskillnad från Enviken)
Människor pratade med oss och var riktigt roliga. jag trodde vi hade blivit spöken i Enviken, men inte då!

Nu hoppas jag att du skrattar, eller gråter.

Nu måste jag koppla av medl ite The Simpsons - hit and run.

Dagens bravader i steg.

Kategori: Störande flygande varelser.

Pimpling i 10 minus är inte min grej, det bara är så. Göris.. snälla förstå det! Bara för att jag försiktit smekte din kind med min våta och genomfrusna vante betyder inte det att jag vill vara uppkäftig. Jag talar bara om som det är, baby!

Morgon...
08.07 - Jag vaknar i hysteria. JAG SKA JU PIMPLA IDAG! fan! Jag krävlar mig ur sängen och suckar så pass högt att Göris möjligt kunnat höra det. Jag suckar igen..

08.13 - Kläderna är på och tänderna är borstade. Mjukisbrallor.. Mm, jag glömmer långkallingarna. Sliter av mig mjukisarna så sensuellt att till och med Göris hade nappat på mina sexuella lustar.
Tittar på klockan.. Bussen ska gå 08.37 och jag kommer missa den.

08.24 - Ohej.. jag hinner INTE gå till stan för att ta bussen, så jag försöker desperat få tag på Sara som kan tala om för mig om bussen går utanför mig eller inte.. Men hon svarar inte så efter mitt åttonde försök chansar jag. Då ringer Erik och säger att den inte stannar.. så jag sätter iväg i språng mit gettorget..

08.39 - Bussen kommer.. och den hade stannat vid mig, och alla andra busshållsplatser...

Bussresan...
08.40 - Jag är säkrad en plats bredvid cheezy som även lovat mig att dela med sig av sin varma oboy i hennes nyinköpta termos. Allt detta p.g.a att jag inte hade ekonomi till att köpa en egen termos.

08.41 - 09.00
- Vi åker buss..

Grycken...
09.00 - Vi stannar vid jägarvet och kliver av bussen som sedan brummar iväg till sågmyra via bjursås. Jag kände saknad av bussen redan då jag klev av. Jag fick den bitande kylan i ansiktet. Jag vill inte...
Men illa tvungen var vi.

09.01 - 09.10
- Avprickning.. Göris, min vän. Varför prickade du av oss sist? Jag har redan tröttnat på att frysa.

09.11 - 10.39 - Vi gör desperata försök till pimpling. Cheezy får en fisk som jag gör att för att döda.. Men den rycker och jag blir lite sentimental jämtemot fisken. Jag mosar hans huvud. Nu är kylan så hård att jag inte känner när jag andas eller när jag vickar på mina tår. Gud hjälp oss.
Jag börjar sjunga på lite James Morrison på Saras begäran men det övergår diskret till September - satellites. Men jag fryser fortfarande och en liten släng av panik återkommer. Jag hatar is.. och vatten.
Vår vän Göris har gjort hålen i isen så tätt att jag är säker på att isen ska spricka och JAG ska ramla i.. Så jag dansar lite.. Lite värme känner jag i kroppen när jag ser en brasa brinna inne vid kanten av sjön.. Jag springer. Tröttnar på att pimpla, så vi tänker grina på dig nu Göris.. Nu..

Hemfärden...
10.40 - Jag ser bussen. Fast den kommer ifrån falun. så den ska tillbaka och vända innan vi är välkomna. Jag skriker till Erik och Sara: "BUSSEN!!!!!!!!" Vi förklarar för Göris hur läget är. Vi bor inte i Falun .. eller jo, men vi har alla onödiga saker i Ludvika som t.ex täckbrallor och andra värmesaker och skor. Han nickar halvförståeligt. Vi springer genom skogen allt vad vi har..

10.43 - Jag och sara blir dramatiska efter den utmattande sprint-tävlingen genom skogen så vi kryper upp för diket, det är stort med 0.7meter snö. Vi kommer upp till busshålssplatsen och får stå där och vänta.

10.46 - Och vänta...

10.48 - Och vänta...

10.53 - Nu kommer bussen, vi är kalla, blöta, fula och äckliga. Men vi får åka med ändå. Busschauffören har glimten i ögat och kör..

11.30 - Nu är jag äntligen hemma.. och jag ska aldrig mer pimpla med för lite kläder..
Jag har lärt mig en läxa ^^,


När jag
väl kommit hem så satte jag mig vid datorn och spelade The simpsons - hit and run. Haha, sjukt spel. Det är för 7+ och man får poäng om man sparkar och kör på folk.. Man ska typ ha sönder så mycket som möjligt och förstöra för folk! Men USA är som dom är. Det är ju kul iaf !

Nu luktar jag så jävla mycket eldrök så en dusch, o sen krypa ner i sängen? Fyfan vad underbart.

Vill med detta säga "blumma", älskar dig Göris och pimpling is going down :/

Idioti och självförvållande hjärnspöken.

Kategori: Störande flygande varelser.

Jag tror vi ska prata om samhället idag igen..

Jag
kan inte få det ur mitt svackande huvud att vi förstör det vi engång byggt upp. Varför inte bara stänga av allt i 50 år? det skulle innebära en säkrad framtid.. Vi behöver inte el för att överleva, det är ju redan konstaterat. Och nu tycker du, som läser detta att jag har fet dubbelmoral som sitter och skriver en blogg på internet.. Varför ska jag inte göra det när det finns? jag har precis lika underutvecklad hjärna som resten av våran världs befolkning. Egentligen är det inte så heller, men det är det du vill höra din ynkrygg..
 >DU som inte vågar säga något eller göra något, knappt ens höra sanningen.

Nu ska vi spekulera lite du och jag.
  •  Om inte oren luft fanns.
Om inte bilar och alla dess påfund som mopeder, fyrhjulingar, lastbilar, bussar, tåg osv fanns så skulle inte luften vara lortig. Och det skulle innebära att våran hy inte åldrades så fort eller blev lortig. Genom att den inte blev skitig så skulle åhléns o H&M's hyllor inte behövts fyllas med alla dess "hjälp! JagHarFåttEnFinne"-medel.

  • Om inte tidningar fanns.
Om inte tidningar fanns med sönderspacklade och undernärda modeller så skulle heller inte smink, parfym, "coola" kläder, plastik-kirurgi, bootox, bantningspreparat osv behövts. 

  • Om inte dagens tonåringar fanns.
Om vi alla gulliga små tonåringar inte hade funnits så hade rakblad inte behövts heller. Det är mestadels vi som ska raka benen, armarna, ansiktet, könsorganen osv. Men nu gör vi det. Men OM vi inte varit så fåfänga så hade det inte behövts. Men nu har vi kommit till i en värld där det är äckligt med "oönskad hårväxt". (som det gärna står på förpackningar med hårborttagningspreparat.) Även jag tycker det är äckligt med den "oönskade hårväxten". Dubbelmoral återigen, eller hur?
Dagens tonåringar bidrar till fler saker. Akutvårdspersonal, nål och tråd, psykologjobb m.m. Tonåringar bidrar även till familjekris och begravningar.

Jag tycker det är sorgligt med ungdomar som har det jobbigt. Men jag förstår inte vad vissa gör bara. Det kan vara så att alla inte kan handskas med problem, men så kanske det alltid har varit och alltid kommer vara..

Men hur länge kommer vi att existera?


Med detta säger jag inte att det är unga människor som bidrar till vår världs kollaps. Såklart är det väl våran generation under oss som kanske har skapat allt onödigt skit. Såklart måste vi fortsätta. Fortsätta och fortsätta tills allting slutar i en stor explosion. Vi kommer alla dö, och utan tvivel så hoppas jag att det kommer att hända snart. Jag vet inte hur länge människan kommer att klara av att leva i en manipulerad värld som våran.. Hur länge tror du?




Spekuleringar... Spekuleringar.. Åsikter.. Vakna upp.