Som det brukar vara...

Hej o hå!

Kategori: Störande flygande varelser.

Efter lite klagomål över att jag "aldrig" uppdaterar min blogg så får jag väl göra det i brist på annat?!

Ja, såå.. ehm...
det är alltså femtonde juLi idag och min fråga är, varfan tog dessa sex veckor vägen? Hmm, gone *poff*. Men å andra sidan så är väl sommarlov lite så? Bara försvinner.. 

Jag påbörjade det här blogginlägget tidigare idag och då hade jag skitmycket att skriva, men nu är det borta en sissådär 12 timmar senare. Juha är okommunicerbar(tvspel) och jag är i behov av uppmärksamhet. Men vad gör det om 100 år?

Idag är det fredag och imorgon är det lördag. Då har Juha lovat att vi ska byta garderober(äntligen!!!) och det ska bli så jääkla skönt. Har sett fram emot detta ett tag nu. Annars? Nja.. det händer inget alls för tillfället. Min mor kommer nog till Laxå på måndag om det vill sig väl så får jag någon att umgås med! Ska faktiskt bli superkul! Ska städa som en tokig häst på söndag så hon får komma till ett fräscht hem. Hade visserligen tänkt städa på söndag iallafall, men nu fick man en anledning till att inte säga "ähh.. jag tar det imorgon!". Den ursäkten har blivit alldeles för använd på senare dagar.

Jaaahaapp...
Vad händer annars i helgen? Jag är öppen för förslag, väldigt öppen för en flaska vin, men jag tror att fallet ej kommer att bli så. O det var det... 

Jag längtar så sjuuuuuuuuuuuuuukt mycket
tills Juha har semester. Sa jag sjukt? Verkligen längtar!! :) Puss på dig min fina!

Så var det med det faktiskt, ett sjukt tråkigt inlägg men jag kanske ska bli bättre på detta !*






Ciao!