Som det brukar vara...

Godafton.

Kategori: Störande flygande varelser.

Idag har jag inte åstadkommit mycket.

Jag och min mor åkte ut till vår lilla stuga för första gången i år! Det var mycket som behövdes göras där ute må jag säga. Men ack så fint det är.
Vi krattade lite och rensade bort lite gammalt ur rabatterna. I helgen blir det till att kratta klart och vända landen! Ska bli grymt att få så lite morötter och diverse annat. Ja, kalla mig lantis om så är. Men jag finner det aningen rofyllt att gå runt och strosa ostört bland det gröna ibland.

Toppen på allt är ju att det faktiskt börjar bli säsong för att grilla
! Såå, debuten är kommen i helgen är jag nästan säker på! Gud vad underbart. Oavsett om det bara blir till att grilla korv, så är det fanimej guld värt på våren! Mums!

Allt är guld värt på våren känner jag.
Efter en aning deprimerande vinter är det väl på tiden att glädjen skuttar fram bland vitsippornas skönhet! (vilken poet jag är)
Nej men helt seriöst, så blir jag så jäkla glad på våren. Däremot ganska deppad när solen inte lyser en dag, haha. Men det är väl så man fungerar.


Nej, jag har fasiken inget mer att komma med idag, så ha en fortsatt bra dag och hoppas du ramlar o skrapar upp ansiktet idag! (annars kan du alltid skrapa ditt ansikte mot en tegelvägg och hoppas på bästa resultat!)


Puss!

Kommentarer

  • Johan säger:

    haha lantisjänta ;D

    Men seriöst, jag vill också ut på landet o bara ta det lugnt!

    2009-04-23 | 00:35:49
  • Jennie säger:

    aa men du är tönt, det är inte jag! ;D Haha

    2009-04-25 | 01:25:36
    Bloggadress: http://freakydetails.blogg.se/

Kommentera inlägget här: